سرگرمی سالمندان

انواع سرگرمی برای سالمندان

تفریح درمانی، اهمیت زیادی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت سالمندان دارد و باید به‌گونه‌ای برای ایشان طراحی شود که متناسب با شرایط آن‌ها باشد. از دیگر مزایای سرگرمی، پیدا کردن دوستان و روابط جدید است که در افزایش حس حضور سالمند در جامعه نقش به‌سزایی دارد و به سالمند کمک می‌کند که از لحاظ فیزیکی، احساسی و ذهنی در شرایط مطلوبی قرار بگیرد.

در ادامه به نکات مهمی که در این زمینه وجود دارد اشاره‌کرده و برای سالمندان با بیماری‌های مختلف تفریحاتی را معرفی می‌کنیم، همچنین به معرفی مرکز خانه سالمندان پارسیان می‌پردازیم که با توجه به اهمیت این موضوع، توجه ویژه‌ای به آن نشان داده است.

تحقیقات نشان داده است که تفریحات سرگرم‌کننده، مزایای بسیاری برای سالمندان دارد. سرگرمی سالمندان دارای قدرت بی‌نظیری است که به آن‌ها کمک می‌کند تا کارایی مغزشان را بهبود ببخشند. همچنین از بیماری‌هایی چون آلزایمر جلوگیری کرده و افراد سالمند را به یادگیری مطالب جدید امیدوار می‌کند.

انتخاب سرگرمی سالمندان مناسب با شرایط سالمند

شرکت سالمندان در فعالیت‌های سرگرم‌کننده، راه مناسبی برای بهبود سازگاری سالمند است. 

همچنین شرایطی را فراهم می‌کند تا سالمند با سایرین تعامل اجتماعی داشته باشد. سرگرمی سالمندان، به‌خصوص برای آن‌هایی که در خانه سالمندان زندگی می‌کنند مناسب است؛ زیرا به این وسیله احساس می‌کنند که در خانه خودشان هستند.

 پرستاران در آسایشگاه‌ها می‌توانند سرگرمی‌هایی را بر اساس گام‌های زیر برای سالمندان طراحی‌ کرده و اجرا کنند.

۱. ارزشیابی

از یک روش همه‌جانبه برای ارزیابی یک فعالیت سرگرم‌کننده، استفاده کنید. توانایی‌ها، اولویت‌ها و علائق او را در نظر بگیرید و وضعیت احساسی، جسمی، ذهنی و فیزیکی سالمند در زندگی روزمره را مشاهده کرده و به نارسایی‌ها و محدودیت‌هایش توجه کنید.

محدودیت‌ها و عوامل محیطی را لحاظ کنید، سعی کنید طراحی فعالیت باهدف همخوانی داشته باشد.

۲. برنامه‌ریزی

هدف و نوع فعالیت را مشخص کنید، اینکه ذهنی، فیزیکی و… یا در گروهی ۲ تا ۳ نفرِه، یا بزرگ‌تر انجام می‌شود. تعداد شرکت‌کنندگان و توانایی‌هایشان را در نظر بگیرید. 

می‌توانید بر اساس اطلاعات بالا برای تاریخ، زمان، تعداد دفعات، وسایل موردنیاز، کارکنان لازم و محل وقوع فعالیت تصمیم بگیرید.

سالمندانی را دورهم جمع کنید که علایق، خصوصیات و نیازهای یکسانی دارند. برای بیشتر سالمندان تمرکز کردن کاری دشوار است، هیچ فعالیتی برای سرگرمی سالمندان نباید از ۴۵ دقیقه بیشتر باشد. طول فعالیت به ‌میزان توجه هر سالمند نیز بستگی دارد.

۳. نوع انتخاب

فعالیتی را انتخاب کنید که با توانایی ذهنی و فیزیکی سالمند، هماهنگ باشد. سطح فعالیت سرگرم‌کننده باید مناسب حال سالمند باشد. 

فعالیت‌هایی را انتخاب نکنید که هدف آن‌ها صرفاً رقابت باشد. در انتخاب فعالیت تنوع به خرج داده تا سالمند خسته نشود. فعالیت باید باهدفی که برای آن تعیین‌شده، سازگار باشد. 

فعالیت‌های ساده برای ایجاد تمرکز در سالمند کافی هستند. سالمندان دوست دارند از فرآیند فعالیت لذت ببرند، آن‌ها را تشویق کنید تا همراه بااحساس موفقیت، تجربه مثبتی داشته باشند.

فعالیت‌های روزانه

با بهره‌گیری از حضور روان‌شناسان در خانه‌های سالمندان می توان به درمان بیماری‌های روحی و جسمانی در سالمندان پرداخت.

36CE6E85-4E94-4BBE-BC39-94CC3BB57E2A

برنامه‌ریزی تفریحات مناسب سالمندان و برگزاری جشن‌هایی با سلیقه و روحیات آن‌ها، یکی از اولویت‌هایی است که سرای سالمندان پارسایان به آن توجه ویژه‌ای داشته و سعی در ارتقا و بهبود هرچه بهتر این امر مهم دارد.
برنامه های تفریحی و سرگرمی سرای سالمندان پارسایان:
برگذاری موسیقی زنده.
برگذاری جشن تولد و مناسبت های خاص شخصی سالمندان و خانواده های ایشان.
برگذاری جشن های ملی و مذهبی شامل عید، یلدا، سیزده بدر و …
برگزاری کلاس‌های گروهی آموزشی.
برخورداری مرکز از وسایل بازی شامل شطرنج دارت و…
پخش فیلم و موسیقی.
برگذاری برنامه های گروهی شعر، داستان و قصه خوانی.
تفریحات خارج از مرکز شامل رفتن به رستوران، پارک، سینما، تئاتر و اماکن مذهبی.خدمات روانشناسی خانه سالمندان پارسایان

از بهترین خدمات پارسایان در بحث روانشناسی سالمندان عبارت است از:
• تشکیل پرونده پس از ورود سالمند به مرکز برای تعیین سطح شناخت، حافظه و غیره برای اهداف درمانی
• برگزاری کلاس‌های آموزشی توسط متخصصین مجرب حوزه روانشناسی برای کارکنان و خانواده سالمندان
• پیگیری به مشکلات عمده روانشناسی مانند استرس، اضطراب و دیگر موارد از سوی سالمند و خانواده آن‌ها
• حضور پیوسته متخصصین و کارشناسان روانشناسی در شیفت‌های کاری
• برگزاری کلاس‌هایی جهت توجیه خانواده سالمندان و همچنین کلاس‌های شاداب‌سازی برای سالمندان
خانه سالمندان پارسایان با توجه به بهداشت روانی سالمندان و با بکارگیری روانشناسان و مددکاران متخصص و مجرب، محیطی امن برای سکونت عزیزان شما فراهم کرده است.

انواع سرگرمی سالمندان مناسب برای همه

بازی‌ها و ورزش‌های پرجنب‌وجوش

این فعالیت‌ها به شما این شانس را می‌دهند که کمی ورزش کنید، هماهنگی دست و چشمتان را بهبود ببخشید و احساس کنید که بر فضای اطرافتان تسلط دارید. 

همه این‌ها به شما احساس خوشنودی می‌دهد، مخصوصاً اگر در آن‌ها مانعی را پشت سر بگذارید یا به‌طور دوستانه با دیگران رقابت کنید. چند نمونه از بازی‌های جالب‌توجه:

گلف، شمشیربازی، تنیس، بدمینتون، والیبال

مهمانی‌ها و سایر دورهمی‌های اجتماعی

معاشرت راه مؤثری برای سرگرمی سالمندان در زندگی‌شان است، به‌خصوص زمانی که بتوانید خاطراتتان را بازگو کرده یا در مورد مسائل موردعلاقه‌تان صحبت کنید.

 

بازی‌های سنتی و حل پازل

بازی‌های سنتی راه‌ بسیار خوبی برای معاشرت است. به‌وسیله بازی می‌توانید از چالش لذت‌بخش یک رقابت دوستانه لذت ببرید. حل جورچین هم کمک می‌کند تا ذهنتان تیزتر شود و احساس پیشرفت و موفقیت کنید.

تعامل با حیوانات برای سرگرمی سالمندان

حیوانات هم مانند همه مردم نیاز دارند تا سرگرم شوند، به همین دلیل بازی با آن‌ها برای هر دو طرف مفید است.

از طرف دیگر، حتی اگر حیوان خانگی ندارید، می‌توانید حیوانی در گوشه و اطراف خود پیدا کنید. بسیاری از پناهگاه‌های حیوانات همواره پذیرای سالمندانی هستند که می‌خواهند به سگ‌ها، گربه‌ها و سایر مخلوقات دلسوزی و توجه نشان دهند.

رقصیدن و سایر اجراهای هنری

رقصیدن همراه با موسیقی یکی دیگر از انواع سرگرمی سالمندان و روش‌های افزایش شادی است. رقص بدن شما را با ریتم‌های هیجان‌انگیز و شفابخش مرتبط می‌کند. 

سعی کنید آهنگ‌های مردمی و محبوب را حتی اگر خارج از ریتم است، در جلوی دیگران بخوانید. این کار، تفریحی بامزه و لذت‌بخش است. از تلاشتان لذت ببرید و مشکلات را چندان جدی نگیرید. داستان‌گویی و اجرا در نمایش‌های کوتاه و استند-آپ کمدی هم بسیار جذاب است. 

فرصت را از دست نداده و کارهای زیر را انجام دهید:

  • رقص‌های مختلف
  • بازی کردن در نمایش
  • تعریف جک برای حضار
  • کتاب خواندن برای کودکان
  • نوشتن نمایش‌نامه

اثرات شادی در سالمندان نباید نادیده گرفته شود زیرا ارتباط مستقیمی بر درمان انواع بیماری‌ها، بهبود خلق و خو و سایر اختلالات دوران سالمندی دارد. رقصیدن یا تعریف جک یکی از راه‌های شاد کردن سالمندان است.

سرگرمی مناسب سالمند در فضای باز

 

باغبانی، تماشای پرندگان و سایر وقت‌گذرانی‌های خارج از خانه

تا زمانی که هوا خوب است، بیرون ماندن تأثیر بسیار خوبی در حال شما می‌گذارد. طبیعت سرشار از تصاویر، صداها، بوها و حس‌های لذت‌بخش است. احساس می‌کنید که در دل طبیعت یک کاشف هستید و به جریانی بزرگ‌تر از خود متصل می‌شوید. تفریحات زیر را برای  سرگرمی سالمندان در بیرون از خانه در نظر بگیرید:

  • باغبانی
  • تماشای پرندگان
  • پیاده‌روی
  • کوهنوردی
  • پیک‌نیک
  • قایق‌سواری
  • بادبادک‌بازی
  • عکاسی از طبیعت
  • فلزیابی

سفر تفریحی

برای یک سفر تفریحی، انتخاب‌های جذابی وجود دارد به‌خصوص اگر گروهی کوچک تشکیل داده و تجربیاتتان را باهم به اشتراک بگذارید. 

ممکن است دیگر کودک نباشید اما این به آن معنی نیست که نتوانید به یک اردوی علمی بروید و اکتشاف، هیجان، نشاط و پیوندهای اجتماعی را تجربه کنید. می‌توانید مکان‌ها و رویدادهای زیر را امتحان کنید:

  • کارناوال‌ها
  • بازارهای روستایی
  • کلاب‌های کمدی
  • موزه‌ها
  • مراکز خرید
  • کنسرت‌ها
  • رویدادهای ورزشی
  • برنامه‌های هنری
  • تئاتر

با بررسی کیفیت زندگی در خانه سالمندان می‌توانید بهترین تصمیم برای مراقبت از سالمندان عزیزتان را بگیرید.

 سرگرمی مناسب برای سالمندان مبتلابه مشکلات حرکتی

گذاشتن وقت برای مطالعه

کتاب خواندن، فعالیتی بی‌نظیر برای سرگرمی سالمندان است. برای وقت گذراندن راهی سرگرم‌کننده است و ذهن را به چالش می‌کشد. از فواید کتاب‌خوانی می‌توان به تقویت حافظه، کاهش استرس، بهبود کیفیت خواب و به تأخیر انداختن زوال ذهن اشاره کرد.

اگر سالمندان از کتاب فیزیکی، مجله یا کتاب الکترونیکی یا صوتی استفاده کنند، با داستان‌های خوب سرگرم می‌شوند یا به عکس‌ها نگاه کرده و در مورد موضوعات جدید و جالب می‌آموزند. بی‌خوابی و اختلال خواب سالمندان یکی از شایع‌ترین مشکلات این افراد است و همانطور که اشاره شد خواندن کتاب به بهبود کیفیت خواب افراد مسن کمک می‌کند.

تشکیل یک گروه برای کتاب‌خوانی

کشف کارهای ذوقی متنوع

فعالیت‌هایی که نیاز چندانی به حرکت ندارند مانند آشپزی، شیرینی‌پزی، تماشای پرندگان، بافندگی، قلاب بافی، نواختن ساز و یادگیری زبان، در این دسته جادارند.

ورزش منظم

اگر سالمند نمی‌تواند حرکات زیادی انجام دهد، ورزش‌هایی هستند که همچنان قادر به انجام آن‌ها خواهد بود. ورزش‌های نشسته یا یوگا با صندلی مناسب سالمندان، ورزش‌هایی هستند که نیاز به تحرک چندانی ندارند. همچنین ورزش‌هایی وجود دارند که می‌شود از واکر برای انجام آن‌ها استفاده کرد.

خلاق بودن

کارهایی مانند طراحی، نقاشی، رنگ‌آمیزی و مجسمه‌سازی کارهای بی‌نظیری برای بروز خلاقیت هستند. پروژه‌های تفریحی مثل درست کردن دفتر خاطرات مصور، آلبوم خانوادگی یا درست کردن کتاب دستورات آشپزی خانوادگی به رشد و پرورش خلاقیت سالمند کمک می‌کند و کاری جذاب برای  سالمندان است.

تفریح درمانی در سالمندان و مبتلایان به دمانس و آلزایمر

 

آلزایمر به حافظه آسیب می‌رساند، اما فعالیت‌هایی برای سالمندان مبتلا به آلزایمر وجود دارند که می‌توانند با انجام روزانه آن‌ها، به بقاء بخشی از حافظه خود کمک کنند، در ادامه به چند نمونه از این فعالیت‌ها اشاره می‌کنیم.

  • پازل‌ها

جدول کلمات متقاطع یا جدول معمایی و پازل تصویری، روش‌هایی هستند که می‌توانند به ایجاد تمرکز در سالمندان  کمک کنند. 

سعی کنید جدول به‌اندازه کافی برای سالمند بزرگ باشد، برای این کار می‌توانید یک جدول بزرگ روی دیوار نصب کنید تا او بتواند کلمات را بهتر ببیند. پازل تصویری را انتخاب کنید که بزرگ بوده و قطعات محدود داشته باشد.

  • نقاشی

سالمندان دوست دارند تا خود را به‌وسیله رنگ‌ها بیان کنند. نقاشی می‌تواند روشی جذاب برای سرگرمی سالمندان  باشد تا آنچه فکر می‌کنند را به تصویر کشند. بوم، قلم‌مو و رنگ برای آن‌ها تهیه کنید تا خلاقیت خود را ابراز کنند.

  • باغبانی

باغبانی یک فعالیت مداوم است به همین علت برای بیماران آلزایمری بسیار مفید است. عزیزان شما ممکن است یک‌دانه کوچک بکارند، اما آن‌ها را به این دلگرم کنید که می‌توانند یک باغچه بزرگ داشته باشند. در روزهای تعطیل، آن‌ها را به باغچه‌های بزرگ ببرید تا در آبیاری و جمع‌آوری محصول کمک کنند.

  • ویدئوها و تصویرها

یک آلبوم عکس از تصویرهای خانوادگی درست کنید. در مورد گذشته و آدم‌های به خصوصی که در زندگی عزیزانتان بوده‌اند، صحبت کنید.

دیدن عکس‌ها و ویدئوها

سرگرمی سالمندان مبتلابه دمانسی

 فعالیت‌های حسی محور

  • لحظه‌ای درنگ و بوییدن گل‌های رز (قهوه، چمن تازه زده، یا نان گرم)

تحقیقات دانشمندان هاروارد نشان می‌دهد که بوها بیشتر نسبت به تصویرها خاطرات را زنده می‌کنند. بوها می‌توانند خاطرات و احساسات مثبت را بیدار کنند. برخلاف آن بهتر است از بوهایی مانند دود ماشین و گازوئیل به دلیل ایجاد اضطراب اجتناب کرد.

  • بازشناسی اشیاء آشنا

کندوکاو به‌وسیله حس لامسه، می‌تواند خاطراتی را یادآوری کند که به‌وسیله زبان یا تصویر قابل بازگویی نیستند. حتی اگر عزیزان شما عروسی یا اولین ماشینشان را به یاد نیاورند، سنگینی کلیدها و لباس مرواریددوز شده، خاطراتشان را زنده می‌کند.

  • چشیدن مزه‌های تاریخی

مانند بوها، مزه‌ها می‌توانند احساسات و خاطرات را برانگیزانند. کیک شکلاتی معروف مادر شما می‌تواند یادآور جشن تولدها و یک جرعه از قهوه آماده، یادآور صبح‌های زود در خانه است.

  • لمس بافت‌های مختلف

بافت‌های منحصربه‌فرد احساسات را برانگیخته کرده و به خاطرات اشاره دارند. اگر سالمند دوستدار حیوانات است، تصور کنید دست زدن به موی سگ چه احساسی در او بیدار می‌کند. اگر باغبانی دوست دارد به او توصیه کنید که‌برگ‌ها و خاک خیس را لمس کند. 

می‌توانید برای سرگرمی سالمندان کیسه‌ای از پارچه و بافته‌ای مختلف تهیه کنید و از او بخواهید با لمس کردن، آن‌ها را از هم تفکیک کنند.

تغذیه مناسب سالمندان برای حفظ سلامتی این عزیزان از اهمیت بالایی برخوردار است درباره بهترین تغذیه برای افراد مسن بیشتر بخوانید.

فعالیت‌های تکنولوژی محور مناسب برای سرگرمی سالمندان مبتلا به دمانسی

 

  • اکتشاف دنیا با دوربین‌های زنده

باغ‌وحش‌ها، مناطق حفاظت‌شده و آکواریوم‌ها برای دوستداران حیوانات، در سرتاسر دنیا برنامه‌های اینترنتی زنده پخش می‌کنند. 

بسیاری از موزه‌های هنری مانند موزه لوور در پاریس، تورهای زنده جهت بازدید از قسمت‌های مختلف موزه را ارائه می‌دهد. برای سرگرمی سالمندان که نمی‌توانند از خانه بیرون برود این بازسازی تصویری مدام تغییر می‌کند.

  • ضبط ویدئو یا صوت از خویشاوندان در تبلت

تکنولوژی به خانواده‌ها کمک می‌کند تا از طریق تماس تصویری و چت باهم در ارتباط بمانند؛ حتی زمانی که خویشاوندان در دسترس نیستند، حضور مجازی می‌تواند همچنان مایه دلگرمی باشد.از اعضای خانواده، حیوان خانگی موردعلاقه و لحظات به‌یادماندنی، فیلم بگیرید و آن‌ها را در تبلت آپلود کنید. 

عزیزانتان می‌توانند هنگام خواب یا خستگی آن‌ها را ببینند. اگر تبلت در دسترس ندارید آن‌ها روی یک دی‌وی‌دی کپی کنید.

سرگرمی سالمندان برای افراد مبتلا به پارکینسون

 برای افراد مبتلابه پارکینسون یافتن فعالیت سرگرم‌کننده کمی دشوار است؛ زیرا سالمند مبتلا به لرزش، عدم حفظ تعادل و حرکت کند می‌شود. آن‌ها ممکن است متوجه شوند که نمی‌توانند حرکات را مثل گذشته انجام دهند. 

پشت سر گذاشتن چالش‌ها و حفظ امیدواری، از نکات مهم در مواجه با این بیماری است. در ادامه به فعالیت‌هایی می‌پردازیم که به افراد مبتلا به پارکینسون، کمک خواهند کرد.

فعالیت‌های حرکتی

  • ورزش مینی گلف

این فعالیت به عزیزان شما کمک می‌کند تا هماهنگی دست‌ها و چشمانشان را حفظ کرده و بهبود ببخشند. بازی مینی گلف به آن‌ها اجازه می‌دهد تااندازه‌ای راه بروند و سلامت بمانند. همچنین تفریح سالمی برای لذت بردن از هوای تازه است.

  • آشپزی دورهمی

فعالیت آشپزی را نباید به دلیل ابتلا به پارکینسون کنار بگذارید. آشپزی به سالمند مبتلا به پارکینسون کمک می‌کند تا چابکی خود را حفظ کند. اگر عزیزانتان لرزش دست دارند، هنگام استفاده از وسایل برنده مانند چاقو، به آن‌ها کمک کنید.

همچنین می‌توانند از دستکش‌های ضد برش استفاده کرده و به آن‌ها در مخلوط کرد و جمع‌آوری مواد یاری رسانید.

  • حرکت با موسیقی

عزیزانتان را با حرکاتی همراه با موسیقی پیوند دهید. این حرکات شامل، رقصیدن، آواز خواندن، بالا و پایین پریدن می‌شوند. رقص دونفره باعث ایجاد تعادل و هماهنگی خواهد شد. لازم به ذکر است موسیقی درمانی برای سالمندان مبتلا به پارکینسون و مشکلات حرکتی راه‌کار مناسبی است.

  • باغبانی کردن

صرف وقت در باغ برای کاشتن دانه، نهال، میوه و سبزی دستان شما را مشغول نگه می‌دارد. این فعالیت باعث می‌شود تا ماهیچه‌های دست منعطف‌تر شوند و به کاهش لرزش و خشکی دست کمک می‌کند. علاوه بر این باغبانی باعث کاهش استرس و ایجاد آرامش می‌شود.

  • بازی تنیس روی میز

تنیس روی میز ورزشی است که نه‌تنها روی قلب تأثیر مثبت دارد بلکه نیازمند هماهنگی چشم و دست نیز هست. این فعالیت نه‌تنها  برای سرگرمی سالمندان مناسب است، بلکه در حفظ و قدرت بخشیدن به توانایی‌های حرکتی آن‌ها نیز مؤثر است.

فعالیت‌های ذهنی برای سرگرمی سالمندان مبتلا به پارکینسون

  • خلق اثر هنری

خلق اثر هنری مانند نقاشی و سفالگری، می‌تواند حس ناامیدی در بیماران مبتلا به پارکینسون را التیام بخشد. تحقیقات نشان می‌دهند افرادی که سفالگری می‌کنند و پارکینسون دارند، در انجام حرکات با دست و کیفیت زندگی‌شان، بهبود حاصل‌شده است. 

سعی کنید به عزیزانتان بگویید که مهم فرآیند خلق اثر هنری و نه نتیجه پایانی است. به آنها اطمینان دهید که آنچه خلق می‌کنند، زیبا خواهد بود.

  • به کار گرفتن مهارت‌های فکری

عزیزانتان را تشویق کنید که اخبار و وقایع جاری را بخوانند و بشنوند. شنیدن کتاب‌های صوتی هم در افزایش کارایی ذهن نقش بسزایی دارند. به دلیل مشکل عدم تمرکز، بهتر است این فعالیت‌ها در بازه‌های زمانی کوتاه انجام شوند.

  • انجام بازی‌های فکری

بازی‌هایی مانند پیوند کلمات برای به‌کارگیری ذهن بسیار خوب هستند. در این بازی شما کلمات مرتبط را به هم پیوند می‌دهید. از تصویرهای مرتبط هم می‌توان به‌جای کلمات مرتبط استفاده کرد.

تفریحاتی که خانه سالمندان پارسیان ارائه می‌دهد

تفریحاتی که خانه سالمندان پارسیان ارائه می‌دهد چه هستند؟

با توجه به اهمیت تفریح برای سالمندان، خانه سالمندان پارسیان برنامه‌ریزی دقیق و مناسبی در جهت انتخاب انواع مختلف سرگرمی سالمندان انجام داده است. 

در این فعالیت‌ها عواملی چون سن، فرهنگ، میزان تحصیلات، علایق، سلایق، اعتقادات، عادت‌ها و غیره، در نظر گرفته می‌شود. همچنین این تفریحات در پیشگیری و کاهش اختلاطی چون اضطراب بی‌خوابی، تأثیر بسزایی دارند.

تفریحات مناسب سالمندان، شامل برگزاری جشن‌ها باسلیقه و روحیات آن‌ها است؛ که خانه سالمندان پارسیان به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته و سعی در بهبود هر چه‌ بهتر این ‌گونه مراسم‌ها دارد. از دیگر نمونه فعالیت‌های خانه سالمندان پارسیان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برگزاری موسیقی زنده
  • برگزاری جشن‌های ملی و مذهبی شامل عید، یلدا، سیزده‌بدر و…
  • برخورداری مرکز از وسایل بازی مانند شطرنج، دارت و …
  • پخش فیلم و موسیقی.
  • برگزاری برنامه‌های گروهی شعر، داستان و قصه‌خوانی.
  • تفریحات خارج از مرکز شامل رفتن به رستوران، پارک، سینما، تئاتر و اماکن مذهبی.

چرا سرگرمی سالمندان مهم است؟

  • کارایی مغز شما را افزایش می‌دهد. اگر دوست دارید حافظه شما سالم بماند و همواره مطالب جدید بیاموزید، به یک سرگرمی منظم ملحق شوید. سرگرمی خلاقیت و هوش شمارا زیاد می‌کند.
  • ماندگاری، ایجاد و بهبود روابط. جمعیت زیادی از سالمندان تنها هستند. به‌طور متوسط سالمندانی بدون همسر یا شریک زندگی، روزانه تا ۱۰ ساعت تنها می‌مانند؛ اما تفریح درمانی به سالمندان اجازه می‌دهد دوستان جدید پیدا کنند و روابطشان را بهبود ببخشند.
  • بهبود سلامت احساسی و ذهنی. سرگرمی سالمندان باعث می‌شود دید روشن‌تری نسبت به زندگی داشته باشند و احساس امیدواری، کاهش استرس و لحظاتی سرشار از لذت را تجربه کنند.
  • طول عمر بیشتر و بهبود سرزندگی جسمی. لحظات مفرح در زندگی شما، سیستم ایمنی را تقویت کند و خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد. همچنین به شما کمک می‌کند تا از درد کمتری ناشی از بیماری‌، رنج ببرید.

منبع: greatseniorliving

اشتراک‌گذاری کنید

2 در مورد “انواع سرگرمی برای سالمندان”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا

تماس با ما

برگشت به منوی تماس ها

ما را در اینستاگرام ببینید

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

صفحه فیسبوک پارسایان

برگشت به منوی تماس ها